Volt válogatott labdarúgót is belevontak a Borkai ügybe

Megosztom

Védencem csak odaadta a szexképeket Borkaiéknak – mondta a válogatott labdarúgó ügyvédje, Póczik József nem követett el zsarolást, a gyanúsítás ellen panasszal éltünk, mondta az Indexnek Plenter Nándor.

Póczikot zsarolással gyanúsítják, és zsarolással gyanúsítják azt a két prostituáltként dolgozó nőt is, akiket szintén hétfőn állítottak elő a Marina Part Lakóparkban. Ők meg nem erősített lapinformációk szerint az a két nő, akik ott voltak a jachton Borkaiékkal.

Póczik ügyvédje az Indexnek azt mondta: azért éltek panasszal a gyanúsítás ellen, mert amikor Póczik József idén szeptemberben találkozott Borkai Zsolt üzlettársával, Rákosfaly Zoltán ügyvéddel, akkor Póczik semmilyen szexképek birtokában nem volt, és ezekért semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem is kért, azaz a zsarolás nem valósult meg.

Póczik József az ügyvédje társaságában a következőket mondta.

Én ezért a borítékért aztán elmentem, azt felvettem. Azt csak a kocsiban néztem meg, hogy mi van benne. Amit akkor láttam, azon elképedtem. A felvételeket megmutattam a kocsiban ülő utastársamnak, majd Győrbe mentem, és a felvételeket átadtam Borkai Zsoltnak, aki nagyon örült ennek, fülig ért a szája. Hálálkodott. Kérdezte, hogy hálálhatná meg ezt. Én meg mondtam, hogy sehogy. Nem azért csináltam, hogy meghálálja. Átadtam neki a felvételeket, és nem kértem, nem is kaptam értük semmit.

A teljes cikk elérhető az indes.hu portálon

Címlap fotó: Póczik József 2016-ban. Illyés Tibor / MTI


Megosztom

Hozzászolások