Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntő – Bemutatjuk a Fejér megyei indulót

Fejér megyéből idén a versenyben is megméretteti magát a Tini korosztályban  a 14-es rajtszámmal induló Horváth Lilla, aki tavaly a rendezvény arca lett, a Miss Hungary háziasszonyi szerepét töltötte be különös természetes bájával, szépségével.

A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Horváth Lilla vagyok, 16 éves,  bajai két tannyelvű gimnázium tanulója. Dunaújvárosban élek szeretett családommal. Nagyon sok sportot kipróbáltam már  életem során, de amiben megtaláltam önmagam, az a jégkorong és a lovaglás, emellett edzőterembe járok.

Nagyon szeretem látni magamon a fejlődést és preferálom az egészséges étkezést is, bár néha azért nekem is fáj a fogam valami finomságra.

A modellkedés mint munka és mint hobbi is nagyon megmozgat és érdekel hosszú távon is. Szeretek kamera előtt állni és nagy élmény számomra ha egy fotózás jól sikerül.

Hálás vagyok a családomnak, kedvesemnek és barátaimnak akik minden erejükkel támogatnak engem és a céljaimat is.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments