Félpályás útlezárás aszfaltozási munkák miatt Tatárszentgyörgy belterületén

Megosztom

Félpályás útlezárás mellett aszfaltozási munkát végez Tatárszentgyörgy belterületén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. június 28-a, péntek és július 1-e, hétfő között. Július 1-én az 51-es főút M0-ás autóút felé vezető oldalán Taksony és Dunaharaszti térségében is burkolatjavítási munkákra kell számítania a közlekedőknek.

Az 51-es főúton folyó munkálatok ideje alatt az M0-ás autóút felé haladókat átterelik a főút ellenkező oldalának belső sávjába, így az M0-ás felől érkezőknek is csak egy sáv áll majd rendelkezésére. A torlódás elkerülése érdekében mindkét helyszínen jelzőőrös forgalomirányítás segíti a közlekedőket.

A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – közli a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a honlapján


Megosztom

Hozzászolások