Automatizált szállítópályát adott át a Magyar Posta a békéscsabai logisztikai üzemében

Megosztom

Automatizált szállítópályát adott át a Magyar Posta a békéscsabai logisztikai üzemében (A szállítópálya ünnepélyes indítása)


A Magyar Posta kiemelt célja, hogy az ország legnagyobb postai szolgáltatójaként és csomaglogisztikai vállalataként, maradéktalanul megfeleljen a 21. századi ügyféligényeknek. A tavaly több int duplájára bővített békéscsabai üzemben most átadott automatizált szállítópálya jelentősen gyorsítja a csomagok feldolgozását, ami tovább emeli a szolgáltatásminőséget. A fejlesztéssel együtt a Posta megduplázta a békéscsabai üzemben foglalkoztatottak számát, így a korábbi 50 fő helyett már mintegy 100 embernek ad munkát a Társaság. A Magyar Posta az MPL+ Csomaglogisztika Modernizációs és Infrastruktúra Fejlesztési Program részeként folyamatosan újítja meg a postai logisztikai infrastruktúrát, informatikai megoldások beépítésével automatizálja a működést.Megosztom

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .