Alakformáló Gymstick edzések

Szponzorált tartalom

Napjaink mozgásszegény életmódja számtalan betegség kialakulásához vezet. Kevesen tudják, hogy már heti 2-3 óra edzés elegendő az életminőség javítására, hogy szervezetünket formába hozzuk. Mi több, a rendszeres edzés a diéta mellett hatékony alakformálást is eredményez.

Amennyiben Te is egy egészséges és alakformáló mozgásformát keresel, ismerkedj meg a Gymstick edzésekkel! Cikkünkből megismerheted az alakformáló módszer lényegét, s hogy mit kell tenned a cél érdekében.

A Gymstick edzés jelentése

Annak érdekében, hogy megértsük a Gymstick edzés alakformáló hatását, meg kell ismerkednünk ezzel a fitnesz módszerrel. Lássuk a részleteket!

Mi a Gymstick eszköz?

Ez a fitnesz eszköz egy üvegszálas, ultra könnyű, szivacshengerrel bevont rúd. Két gumikötél és egy textil kengyel tartozik még hozzá. Sajátossága, hogy a vele való edzés kombinálja az izomerő-fejlesztést, az állóképesség javítását és a kardióedzést. Előnye, hogy gyakorlatilag minden izmot megdolgoztat.

Maga a Gymstick bot 5 féle erősségű lehet. Ezeket színek jelölik: zöld, kék, fekete, ezüst és arany. A legtöbb edzésen kéket használnak, hiszen ezzel akár kezdőként, akár haladóként eredmény érhető el.

Hogyan zajlik a Gymstick edzés?

Ha szereted a zenét és a könnyű koreográfiát, a Gymstick tényleg a Te sportod! Az órán ugyanis egy könnyen elsajátítható mozdulatsor gyakorlása zajlik zenére. Nem erőlteti túl a tested, mégis bámulatos eredmény érhető el vele.

Alakformálás Gymstick edzésen

A Gymstick a test összes izmát megdolgoztatja, méghozzá nem akármilyen módon. Sok más edzésformánál hatásosabb és változatosabb ez a módszer.

A hatékonyság titka

A Gymstick edzés hatékonyságát a következő jellemzőknek köszönheti:

  • Nemcsak a felszíni izmokat, de a törzsben található core izmokat is erősíti.
  • A mély izmok fejlődése által egész testtartásunk megváltozik, testünk feszesség válik.
  • A Gymstick serkenti a zsírégetést is, ezáltal is formálja az alakot.
  • A kisebb izomcsoportokat is edzi.
  • A szervezet hamar reagál erre az intenzív edzésre.

A Gymstick alakformálás típusai

Ezzel az eszközzel nemcsak egyféleképpen lehet edzeni. Az alábbi 3 módszerrel mind elérhető a kívánt hatás:

  • Gymstick Original: Teremben végezhető csoportos edzés.
  • Gymstick Aqua: Az edzés vízben történik. Alkalmas személyes és csoportos edzésre. Még sportcsapatok is használják.
  • Gymstick Nordic Walking: Szabadtéri Gymstick edzés. A természet szerelmesei akár az alapformálás ezen módját is választhatják.

A Gymstick azért is kiváló alakformáló, mert közben kíméli az ízületeket. Ráadásul bármilyen edzettségi szinttel részt lehet venni, hiszen az erősség egyénileg szabályozható.

Hol próbálhatom ki a Gymstick alakformáló edzést?

Ha kedvet kaptál az edzéshez, mindenképpen keress egy kiemelkedő fitnesztermet, ahol megtanulhatod a módszert. Csoportos órákon kívül akár személyi edzés keretében is gyakorolhatod a Gymstick módszert.

Szerencsére ez az innovatív edzésforma egyre elterjedtebb, s már nemcsak a fővárosban érhető el. Találhatók Gymstick edzések Kaposváron, Győrben, Szombathelyen, s a főbb nagyvárosokban is. Jelentkezz bátran egy csoportba, nem fogod megbánni!

A Gymstick egy innovatív edzésforma, mely kímélő módon fejti ki hatását. Változatos módokon használható, rendszeres alkalmazása pedig alakformáláshoz, izomnövekedéshez, s az állóképesség javulásához vezet.

30500Alakformáló Gymstick edzések