Kaposvár, Somogy megye

Alakformáló Gymstick edzések

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olvasási idő: 4 perc

Szponzorált tartalom

Napjaink mozgásszegény életmódja számtalan betegség kialakulásához vezet. Kevesen tudják, hogy már heti 2-3 óra edzés elegendő az életminőség javítására, hogy szervezetünket formába hozzuk. Mi több, a rendszeres edzés a diéta mellett hatékony alakformálást is eredményez.

Amennyiben Te is egy egészséges és alakformáló mozgásformát keresel, ismerkedj meg a Gymstick edzésekkel! Cikkünkből megismerheted az alakformáló módszer lényegét, s hogy mit kell tenned a cél érdekében.

A Gymstick edzés jelentése

Annak érdekében, hogy megértsük a Gymstick edzés alakformáló hatását, meg kell ismerkednünk ezzel a fitnesz módszerrel. Lássuk a részleteket!

Mi a Gymstick eszköz?

Ez a fitnesz eszköz egy üvegszálas, ultra könnyű, szivacshengerrel bevont rúd. Két gumikötél és egy textil kengyel tartozik még hozzá. Sajátossága, hogy a vele való edzés kombinálja az izomerő-fejlesztést, az állóképesség javítását és a kardióedzést. Előnye, hogy gyakorlatilag minden izmot megdolgoztat.

Maga a Gymstick bot 5 féle erősségű lehet. Ezeket színek jelölik: zöld, kék, fekete, ezüst és arany. A legtöbb edzésen kéket használnak, hiszen ezzel akár kezdőként, akár haladóként eredmény érhető el.

Hogyan zajlik a Gymstick edzés?

Ha szereted a zenét és a könnyű koreográfiát, a Gymstick tényleg a Te sportod! Az órán ugyanis egy könnyen elsajátítható mozdulatsor gyakorlása zajlik zenére. Nem erőlteti túl a tested, mégis bámulatos eredmény érhető el vele.

Alakformálás Gymstick edzésen

A Gymstick a test összes izmát megdolgoztatja, méghozzá nem akármilyen módon. Sok más edzésformánál hatásosabb és változatosabb ez a módszer.

A hatékonyság titka

A Gymstick edzés hatékonyságát a következő jellemzőknek köszönheti:

 • Nemcsak a felszíni izmokat, de a törzsben található core izmokat is erősíti.
 • A mély izmok fejlődése által egész testtartásunk megváltozik, testünk feszesség válik.
 • A Gymstick serkenti a zsírégetést is, ezáltal is formálja az alakot.
 • A kisebb izomcsoportokat is edzi.
 • A szervezet hamar reagál erre az intenzív edzésre.

A Gymstick alakformálás típusai

Ezzel az eszközzel nemcsak egyféleképpen lehet edzeni. Az alábbi 3 módszerrel mind elérhető a kívánt hatás:

 • Gymstick Original: Teremben végezhető csoportos edzés.
 • Gymstick Aqua: Az edzés vízben történik. Alkalmas személyes és csoportos edzésre. Még sportcsapatok is használják.
 • Gymstick Nordic Walking: Szabadtéri Gymstick edzés. A természet szerelmesei akár az alapformálás ezen módját is választhatják.

A Gymstick azért is kiváló alakformáló, mert közben kíméli az ízületeket. Ráadásul bármilyen edzettségi szinttel részt lehet venni, hiszen az erősség egyénileg szabályozható.

Hol próbálhatom ki a Gymstick alakformáló edzést?

Ha kedvet kaptál az edzéshez, mindenképpen keress egy kiemelkedő fitnesztermet, ahol megtanulhatod a módszert. Csoportos órákon kívül akár személyi edzés keretében is gyakorolhatod a Gymstick módszert.

Szerencsére ez az innovatív edzésforma egyre elterjedtebb, s már nemcsak a fővárosban érhető el. Találhatók Gymstick edzések Kaposváron, Győrben, Szombathelyen, s a főbb nagyvárosokban is. Jelentkezz bátran egy csoportba, nem fogod megbánni!

A Gymstick egy innovatív edzésforma, mely kímélő módon fejti ki hatását. Változatos módokon használható, rendszeres alkalmazása pedig alakformáláshoz, izomnövekedéshez, s az állóképesség javulásához vezet.

Ezt is olvassa el!
Milyen az ágyneműhuzat kínálat Somogy megyében?
ágynemű Kaposvár

Szponzorált tartalom A főváros környékén könnyebb az otthoni kiegészítőket megvásárolni. Rengeteg szakbolt áll rendelkezésre, nagy választékkal. Ha az ország központjától Elolvasom

Átadták a kaposvári új busztelephelyet

Ünnepélyes keretek között adták át csütörtök délelőtt a Németh István Program keretében 5,627 milliárd forintból elkészült új busztelephelyet Kaposvár cseri Elolvasom

Margit! Nooormális?!

Arold Péter Rendőrségi hírek Magyarország Nem bírt az erejével egy fiatalember Siófokon, ezért úgy döntött letöri a vasúti átjáró sorompóját. Elolvasom

Így újult meg a közel 110 éves színház műemléképülete

A létesítmény kivitelezését a ZÁÉV Zrt. és Magyar Építő Zrt., lebonyolítását és műszaki ellenőrzését pedig a Főber Zrt. és az Elolvasom

Olajos rongyokat tömködött a tetőgerenda és a cserepek közé

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki tavaly nyáron rágyújtotta egy családra a házát egy somogyi kistelepülésen, mert azt hitte, meglopták Elolvasom

Gyorsított eljárásban ítélték el a három fiatalkorú elkövetőt

Kaposvár - Aljas indokból, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé Elolvasom

SPURI MaratonFüred

A hagyományokhoz híven Siófokról rajtol el csütörtökön a 13. SPURI Balaton Szupermaraton, melynek mezőnye négy nap alatt kerüli meg az Elolvasom

Siófok elkeseredett kérése

Arold Péter A Balatonon nyaralóval rendelkező magyarok útnak indultak és úgy döntöttek a járvány idejét a telken töltik el. Ettől Elolvasom

Érdekel minket az ön véleménye