A baloldal is megkapta a maga Borkai balhéját. Sőt!

Megosztom

Gondolkodó ember

Gréczy Zsolt akkora maflásba szaladt bele, hogy Borkai elbújhat az ő piti kis Horvátország-i bulijaival. Az alábbi levelet a vadhajtasok.hu közölte a napokban. Fotók alul.

Nem számítottam arra, hogy a baloldal is szolgáltat zaftos történetet saját berkeiből, de tessék. Úgy látszik, a Zsoltok már csak ilyenek.

A történetet így meséli a levélíró:

 

Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem volt elég, tovább zaklatott, mintha egy teljesen megszállott szexuális ragadozó. Képeket küldött minden nap magáról, különböző testhelyzetekben, főleg a nemi szervéről, hogy most rám gondolt, és ezt kapnám tőle. Gusztustalan volt. Végül teljesen letiltottam.

Sajnos nem voltam elég körültekintő, ezért a FB-król megszerezte az email címemet, és ott zaklatott tovább. Jelezte, hogy vele csak jól járhatok, és higgyem el, hogy vele a szex kiváló lesz.

Annyira felzaklatott, az egész, hogy csak jöttek a képek, az üzenetek, hogy mindenhonnan töröltem magam, új email címet csináltam, telefont és albérletet cseréltem.

Menekülni akartam a helyzet elől, hogy minden nap kapok egy számomra ismeretlen, de nagyhírű politikustól egy fotót, ahol az ő pénisze látható, és azt mondja, hogy most rám élvezett el.

Nem tudtam mit csinálni, féltem rendőrséghez fordulni, csak két barátnőnek mondtam el az egészet. Perverznek és szexuálisan betegnek éreztem magamat, hogy egy ilyen ember ki tud használni, zaklatni.

Talán most le tudom zárni az egészet. Segítsenek kérem!

Minden sorstársamnak juttassák el, mert csak ez segíthet rajtunk nőkön, akik áldozatok vagyunk ebben a férfiak által még urallt, beteg világban! Tudja meg mindenki, hogy van kiút, le lehet vakarni az ilyen zaklatót, nem csak csendben tűrni, és bízni abban, hogy majd abbahagyja. Nem rettegni, hogy mikor fog ismét küldeni.

Nem akarom, hogy következményi legyenek az ügynek, nem akarom bajba sodorni Gréczy Zsoltot, nem akarok tőle semmit. Nem akarom, hogy bocsánatot kérjen, nem akarom, hogy vezekeljen egy dolgot szeret. Kérem, névtelenül írják meg a történetemet, hogy segítsünk, és segíthessek.

Én már nem tudom – dehogy nem – követni a magyar kispajtások mindennapos szexuális életmenetét. Ez a Gréczy ügy felülírja, az idáig befutó Borkai balhét. Gréczy Zsolt magáról készített  fotóit – ahol saját magával, illetve egy bizonyos testrészével van elfoglalva, valami elképesztő amatőr módon elküldte annak a hölgynek, kinek levelét fentebb olvashatják. A fotókon valóban a képviselő szerepel.

A DK az ügyel kapcsolatban azt írta, hogy magán ügynek tekintik az ügyet, ami azért is nevetséges, mert a Borkai ügyben Gyurcsány pont az ellenkezőjét állította. Ha kiváncsi a fotókra, itt megnézheti.

 


Megosztom

Hozzászolások