Mixertanfolyam Debrecen

Mikor indul mixer tanfolyam Debrecenben?

Megosztom

Szponzorált tartalom

A vírus sokadik hullámának távoztával újra kinyitnak az iskolák és intézmények. Ennek hála újabb- és újabb képzések indulnak szerte az országban. Ezek között népszerűek a mixer- és barista képzések, amiket az ország számos pontján eléretünk ma már. Jogosan merül hát fel a kérdés, hogy mikor is indul mixer tanfolyam Debrecenben és hol érdemes jelentkezni.

Hol jelentkezhetünk mixer képzésre?

Természetesen ma már több magániskola is tart képzéseket, ahol a hallgatók elsajátíthatják a mixerkedés, vagy épp a baristaság csínját-bínját. Ezek közül mindenképp érdemes kiemelni a Bols Mixer Akadémiát, ahol egyaránt találhatunk:

  • mixer tanfolyamokat
  • barista képzéseket
  • pultos és pincér tanfolyamokat
  • sommelier képzéseket, vagy akár
  • menedzser képzéseket is.

Miért éri meg a Bols Akadémiát választani?

A Bols Mixer Akadémiát mindenképp érdemes kiemelni a hasonló profilú iskolák sorából, hiszen náluk a kezdőtől, a haladó szinten át, egészen a mesterkurzusokig mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet.

A tananyag jobb elsajátíthatóságát segíti, hogy elsősorban kiscsoportos órákon vehetünk részt, de akár egyéni tanrendet is választhatnak a tanulni vágyók. Ez tehát egy roppant rugalmas képzési formát jelent, ahol ráadásul a gyakorlat van főszerepben.

Végül, de persze nem utolsó sorban mindenképp érdemes szót ejtenünk a magasan kvalifikált és persze tapasztalt oktatókról, akik a mixer- és barista világ minden apró trükkjét ismerik és meg is osztják a tanfolyamokon résztvevőkkel.

Milyen lehetőségeink lehetnek egy ilyen végzettséggel?

Egy debreceni mixer tanfolyamra jelentkezéssel nemes egyszerűséggel mondhatjuk azt is, hogy kinyílik számunkra a világ és a lehetőségek ajtaja is. Ennek oka, hogy egy képzett, idegen nyelven is beszélni tudó mixer ma már a világ bármely pontján találhat magának állást. Legyen szó itthoni munkavégzésről, vagy külföldön egy turista paradicsomban, esetleg egy folyami-, vagy óceánjáró hajón való munkavégzésről, a Bols Akadémia mixer képzése erre megadja nekünk a lehetőséget.

Mennyit kereshetünk mixerként?

Természetesen nem minden a pénz, de egy mixer tanfolyam elvégzésével bizony a pézncsap is könnyebben megnyílhat. Mivel mixerekből és baristákból állandó a kereslet, így jó eséllyel gyorsan munkát is találhatunk magunknak, ami azt jelenti, hogy a munkavégzés helyétől függően a következő bérekre számíthatunk:

  • Óceánjáró luxushajó hajón: 450.000 – 850.000 Ft,
  • Németországban: 885.000 Ft,
  • Egyesült Királyságban: 780.000 Ft,
  • Magyarországon: 180.000 – 300.000 Ft.

Tehát a befektetett összeg rendkívül gyorsan megtérülhet, nem beszélve arról, hogy milyen változatos környezetben végezhetjük munkánkat, akár beutazva a világot is.

Mikor indul a képzés?

A végére maradt a lényegi kérdés, vagyis az, hogyha mi is szeretnénk elsajátítani a mixerek készítésének titkát, akkor azt mikortól is tehetjük meg. A Bols Mixer Akadémiánál az alapfokú mixer képzés 2021.09.20-án indul, de persze a többi tanfolyam lehetőség között is érdemes szétnézni az Akadémiánál.

Ma már tehát Debrecenben is van lehetőségünk minőségi mixer- és barista tanfolyamokon való részvételre, amit a Bols Akadémia oktatói biztosíthatnak számunkra.


Megosztom

Hozzászolások