Volt, nincs. Eltűnt Andy Vajna eredeti végrendelet

Arold Péter Magyarország hírközössége

Eltűnt Andy Vajna eredeti végrendelete, Vajna Tímea 123 millió dollárt örökölt. Pont.

Egy jogszabály szerint, ebben az esetben minden a törvényes házastársra száll, jelen esetben „1/1-ed arányban Vajna Tímea az örökhagyó házastársa részére.”

 „A közjegyző a hagyatéki eljárásban elhangzott nyilatkozatok és a rendelkezésre álló iratok alapján a rendelkező részben írtak szerint állapította meg az örökhagyó hagyatéki vagyonát és a hagyatéki tartozásokat. Az örökhagyó hagyatékából az örökhagyó házastársa az őt megillető örökrészre igényt tartott, a hagyaték átadását a törvényes öröklés rendje szerint kérte. A fénymásolatban rendelkezésre álló végrendeletben végrendeleti végrehajtóként kijelölt személy az eljárásban az öröklés rendjét nem vitatta. Az örökhagyó házastársának az örökhagyó hagyatékával szemben házastársi vagyonközösségi igénye nem volt”

– olvasható abban a dokumentumban amiben AV Perfect nevű cég iratait böngészve talált rá a hvg.hu 

Az már csak hab a tortán, hogy olyan információk is szárnyra kaptak, hogy ezen kívül nincs meg a producer cégeivel kapcsolatos dokumentumok sem. Egyszerűen lábuk kélt.  Persze erre még nincs semmi kézzel fogható bizonyíték. Egy biztos. Andy Vajna halála után jelentős vagyon került Mészáros Lőrinc  bizalmasához került.

Ezzel Vajna Timea felkerült a listára, így a 31. legvagyonosabb embere lett az országnak, megelőzve Tiborcz Istvánt is.

Hozzászolások