Újra életet mentett az év embere!

Megosztom

Németh Róbert r. főtörzsőrmester az Oroszlányi Rendőrkapitányság egyenruhásaival közösen segített egy bajba jutott nőnek.

A rendőrségre 2023. március 28-án délután érkezett bejelentés, hogy egy nő Oroszlány és Tatabánya között rosszul lett, erősen vérzik. A segélyhívás előtt még le tudott húzódni autójával az út szélére, majd elájult. Az oroszlányi járőrök megtalálták a bajba jutott személyt és azonnal elkezdték az ellátását. Eközben Németh Róbert r. főtörzsőrmester is elindult a helyszínre. A Police Medic képesítéssel rendelkező rendőr telefonon adott instrukciókat munkatársainak, mit tegyenek, amíg ő a helyszínre érkezik.

Buday Viktor r. törzszászlós és Schmölcz Tamás r. főtörzszászlós kiemelte a bajba jutott személyt a gépkocsiból. Hanyatt fektették és lábait felemelték, valamint betakarták, hogy ne hűljön ki. Időközben megérkezett Németh Róbert, aki átvette az ellátást. Ekkor a nő már eszméleténél volt, így el tudta mondani, hogy korábban műtéten esett át. Miután otthon vérezni kezdett, autóval elindult a kórházba, de időközben rosszul lett. Mire a mentők a helyszínre értek, a rendőrök szakszerű beavatkozásának köszönhetően már stabil állapotban vihették kórházba a 43 éves nőt.


Megosztom

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .