Új Egészségház épült Balatonfőkajáron

Balatonfőkajár Község Önkormányzata a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése tárgyú felhívást tett közzé, melyre Kedvezményezett TOP-4.1.1-16-VE1-2017-00007 azonosító számon regisztrált, 2017.08.15. napon támogatási kérelmet nyújtott be.


A Támogató 2017.12.20. napon kelt támogatói döntése szerint támogatásban részesíti a pályázót. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg. Balatonfőkajár Község Önkormányzata és konzorciumi partnere a projektben 60.000.000,- Ft, azaz hatvanmillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült
A beruházás célja, hogy a községben működő három egészségügyi szolgáltatás (háziorvos, fogászat, védőnői szolgálat) egy épületbe kerüljön a gazdaságos működtetés és szakmai együttműködés segítése érdekében.
Az Egészségház fő feladata, az emberi érték, az egészség megőrzése, testi vagy lelki bajok mihamarabbi teljes körű gyógyítása.
A fejlesztés során a szolgáltatások az előírt építészeti követelményeknek és szakmai feltételeknek megfelelően kerültek elhelyezésre. A legmodernebb energetikai előírásoknak is megfelel, megújuló energiát is használ, amit a tetőn elhelyezett napelemek biztosítanak. Az új épület teljes körűen akadálymentes, ezzel biztosítva az esélyegyenlőség elvét. A beruházás műszaki átadása 2020. március 09—én fejeződött be.

Vidéki közélet Hangosabban, hogy más is hallja!

  • Somogy megye a kaposvári Vajda Mercédeszért szurkolhat a Miss Hungary döntőjében!
    by videkikozelet on 2022.11.30. at 19:22

    Péter Arold Somogyországból, Somogy-megyéből Vajda Mercédesz a hetes rajtszámmal indulhat a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről. A színes programok, Dinasma Design bemutató és Freelusion Show A Somogy megye a kaposvári Vajda Mercédeszért szurkolhat a Miss Hungary döntőjében! bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

  • Legyen hatósági áras a PB-gáz
    by videkikozelet on 2022.11.27. at 18:40

    A Párbeszéd törvényjavaslatot nyújt be a PB-gázpalackok hatósági áras szabályozásáról – közölte Berki Sándor, a párt országgyűlési képviselője vasárnapi online sajtótájékoztatóján.     Az ellenzéki politikus azt mondta: a jogszabályok szerint jelenleg a 11,5 kilogrammos gázpalack nem kerülhet többe a 2012. december 1-jén alkalmazott ár 90 százalékánál.    Berki Sándor szerint azonban jelenleg a piacon nem lehet kapni ezt a terméket, csak a drágább, A Legyen hatósági áras a PB-gáz bejegyzés először Vidéki közélet-én jelent meg.

Érdekel minket az ön véleménye

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments