Továbbra is biztosítja az építőanyag-ellátást a Mapei

Megosztom

Arold Péter/Mapei/Magyar Építők

A folyamatos anyagellátás azon  vállalkozók számára, akik az építőiparban tevékenykednek elengedhetetlen követelmény, hogy őket kiszolgálják. 

A nehézségek ellenére a Mapei Csoport üzemeiben folytatódik a termelés.

Biztosított az import és a hazai gyártású Mapei termékek ellátása. A Mapei Kft. hazai üzemében szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik a termelés, ameddig az biztonságosan lehetséges – tájékoztatta lapunkat Markovich Béla a vállalat ügyvezetője.

A vegyipari termelés Olaszországban a stratégiai üzletágak közé tartozik, ezért az olaszországi nehézségek ellenére a Mapei Csoport üzemeiben folytatódik a termelés. A Mapei Kft. hazai üzemében a gyártás mellett, a vevőkiszolgálás is szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik.

Az intézkedések visszavonásig érvényben vannak.

A jelenlegi helyzet alakulását folyamatosan figyel és elemzi a vállalat

“Jelenleg nem érezhető a kereslet mérséklődése a koronavírus-járvány miatt. A beruházók egy része csúsztatja a munkákat, azonban a projektek jelentős részének a kivitelezése folyik. A projektek és a lakosságot kiszolgáló partnerek ellátása is megoldott”

– mondta Markovich Béla.

A kiszállításban kisebb csúszások fordulhatnak elő a szállítási nehézségek miatt. A szállítás költségei az elmúlt hetekben drasztikusan nőttek, azonban emiatt jelenleg a Mapei Kft. nem hajtott végre áremelést. A helyzetet folyamatosan figyelik és elemzik, és mindent elkövetnek, hogy termékeiket a korábbi árszinten tartsák.

A Mapei Kft. által az egészség biztonsága érdekében hozott legfontosabb intézkedéseket ide kattintva olvashatják.


Megosztom

Hozzászolások