További részletek a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatban

Megosztom

Arold Péter Hírek Győr-Moson.-Sopron megye

További részletek láttak napvilágot avval a Győrben történt kettős gyermekgyilkossággal kapcsolatban, amiről itt írtunk.

Vasárnap hajnalban ölhette meg fiát és nevelt lányát az a 35 éves győri férfi, aki később öngyilkos lett. Legkisebb gyerekét, egy hat éves kislányt életben hagyta. A rendőrséget a gyerekek anyja vasárnap délután értesítette arról, hogy aggódik, mert csak a kicsivel tudott beszélni. Vagyis a gyerek órákon keresztül halott testvérei mellett lehetett – értesült az RTL Klub Híradója.

A férfi már ült börtönben erőszakos cselekedetért, ráadásul a gyermekei édesanyjával szemben elkövetett cselekményért kapott 5 és fél éve fegyházat, de jó magaviselete miatt szabadult korábban, majd Győrbe költözött. H.G.  még 2016 májusában a nőt is bántalmazta, egy kalapáccsal támadt rá, miközben aludt: többször a fejére sújtott.

A gyerekek édesanyja az RTL Klub szerint negyedik gyermekével várandós. Volt férje szeptemberben szabadult a börtönből, a gyerekek azóta a hétvégén voltak nála először.

A szakvélemény szerint a férfi nem volt veszélyes a környezetére, ezért a gyermekeitől sem tiltotta el a bíróság. A tragédia akkor történt, amikor az édesapa előszór vitte el a gyermekeket láthatásra.

Az ügyből kifolyólag Varga Judit igazságügyi miniszter vizsgálatot rendelt el.

Ha a témáról szeretnél beszélni itt megosztottuk.


Megosztom

Hozzászolások