Ilyen már nincs is!

Megosztom

A CNN szerint letartóztatták azt a Sahar Tabar álnéven instagramozó teheráni nőt, aki az extrém külseje miatt lett egy időre világhírű. A félhivatalos Tasnim hírügynökség szerint az ügyészség lakossági bejelentések nyomán kezdett vizsgálódni. Az istenkáromlás mellett a vádak között szerepel még az erőszakra buzdítás, a gyűlöletszítás és az iszlám kendő meggyalázása is.

Sahar Tabar 2017-ben lett világszerte ismert, amikor jó pár lap azt írta, hogy az akkor 22 éves nő több, mint 50 plasztikai műtétet végeztetett el magán és 40 kilót fogyott, hogy minél jobban hasonmlíthasson bálványához, Angelina Jolie-hoz.

A nő az év végén az orosz Sputniknak adott interjújában tagadta ezeket, azt állítva, hogy a néha kifejezetten ijesztő önarcképeit Photoshop és trükkös make up segítségével, viccől, önkifejezésként vagy egyfajta műalkotásként csinálja és hogy a követői szerinte pontosan tudják, hogy igaziból nem is úgy néz ki.

Annyit azonban ő is elismert, hogy ha nem is ötven, de több szépészeti beavatkozást tényleg végeztek rajta, például az orrán és az ajkán. A fogyásról pedig azt állította, hogy valóban megtörtént, de nem 50, hanem 5-7 kiló ment le róla és így lett 54.

444.hu


Megosztom

Hozzászolások