Rendezvényhelyszín gasztronómiával és szállással

Szponzorált tartalom

A Nógrád megyében található Teleki-Degenfeld Kastély nemcsak szállásnak remek választás, hanem igazán jó kulináris élményben is részesülhetünk, ha itt járunk. Amennyiben pedig rendezvényhelyszínt keresünk cégeknek Budapest közelében, akkor sincs okunk tovább kutatni, hiszen Szirákon ebben is a segítségünkre lesznek.

Teleki-Degenfeld Kastély

Magyarország egyik legszebb barokk építménye megőrizte a kora stílusjegyeit, köszönhetően a folyamatos gondozásnak. Amikor ide utazunk, olyan, mintha visszarepültünk volna a 16-18. századba. Az épület 1748-ban készült el, amely a fővárostól nagyjából 75 kilométerre található. A szállodaként is működő kastélyban 27 darab kétágyas fürdőszobás lakosztály várja az érdeklődőket. Ezek a helyiségek a wellness központban és a szárnyépületekben találhatóak.

A kastély szolgáltatásai

A kényelmes szobák mellett számos lehetőségünk van kikapcsolódni. A pihenésre és feltöltődésre ott van a túrázási lehetőség, aki azonban inkább ételeket kóstolna, számára a szakács teszi igazán különlegessé a látogatást. Sziráki palóc ételek különösen ízletesek, így mindenképpen érdemes őket kipróbálni, legalább egy alkalommal.

Emellett lehetőség van igénybe venni a wellness részleget, illetve a játéktermet egyaránt. Aki pedig sportolna egyet, ő kipróbálhatja a tekepályát is, amely napsütéses időszakban különösen jó időtöltés lehet, akár az egész család számára. A természetbarátok számára pedig lovaglási lehetőséget is kínálnak, illetve lehetőség adódik biciklis és gyalogos túrát is tenni a környéken található ősparkban.

Rendezvényhelyszín cégeknek Budapest közelében

Amennyiben valaki rendezvényhelyszínt keres cégeknek Budapest közelében, akkor pedig ott a díszterem is, amely akár 100 fő elhelyezésére is alkalmas. A nyugodt és csendes környezetben igazán emlékezetes konferenciákat és tréningeket lehet tartani. Ha pedig családias, illetve szűkebb körű eseményre keres valaki helyszínt, neki ott vannak a kisebb termek is. Itt tarthatóak workshopok, továbbképzések, bármilyen rendezvény, ahol fontos a fesztelen hangulat és a nyugodt környezet. A kastélyban minden technikai eszközt biztosítani tudnak, ráadásul a szünetekben italokat és sós harapnivalókat is felszolgálnak annak érdekében, hogy senki se éhezzen a tréning során.

Csapatépítés Szirákon

Biztosan sokan elgondolkodtunk már azon, hogy vajon milyen lehet egy kastélyban tartott csapatépítés. A kellemes helyszín lehetőséget kínál, hogy fantáziadús programlehetőségekkel hozzuk közelebb egymáshoz a munkatársakat. Az ízletes gasztronómiai fogások, az álomszerű szobák mind-mind hozzájárulnak, hogy a csoportnak egy igazán feledhetetlen élményben legyen része.

Rendezvényhelyszín cégeknek Budapest közelében? Nem kizárt, hiszen a Teleki-Degenfeld kastélyszálló több lehetőséget is kínál a kisebb és nagyobb vállalati eseményekre. Legyen szó konferenciáról, esetleg családias workshopról, illetve csapatépítésről, Szirákon mindegyik kapcsán segítő kezet nyújtanak. A rendezvényterem mellett ráadásul több szoba is rendelkezésre áll, ha valaki nem akar vagy tud este hazautazni.

Hozzászolások