Önkormányzat 2019 – Vári Attila: a pécsiek javaslatai alapján írom meg programomat

Megosztom

Szerző

Önkormányzat 2019 – Vári Attila: a pécsiek javaslatai alapján írom meg programomat

Minden pécsi háztartásba kérdőívet juttat el Vári Attila, a Fidesz, a KDNP és az Összefogás Pécsért Egyesület közös polgármesterjelöltje azért, hogy „a jövőt illető intézkedések, fejlesztések, döntések a pécsiek igényeinek megfelelően történjenek meg” – jelentette be maga a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó újságírók előtt szerdán Pécsen.

Vári Attila azt mondta, polgármesterré választása esetén minden pécsi polgár törekvéseit, álmai megvalósulását szeretné segíteni, mindehhez azonban „tudnia kell, mely területen és milyen típusú döntéseket várnak a pécsiek leginkább”.
A jelölt hangsúlyozta: a kérdőív – amelyeket csütörtöktől postáznak minden egyes pécsi háztartásba – egyszerre javaslat szövetség megkötésére a pécsiekkel és a becsületes, közös munka első lépése.
Szerinte egy város csak „akkor mondhatja magát a 21. század győztesének, akkor kerülhet ki bajnokként a körülötte folyó küzdelmekből, ha megválasztott vezetői becsületesen dolgoznak, szövetségeket kötnek, és meghallgatják az embereket, tevékenységüket az igényekre szabják”. Hozzátette: olyan politikában, programban hisz, amelyet az emberek alkotnak meg.
Vári Attila ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén a pécsiekre való odafigyelés, a közös munka velük lesz polgármesterségének középpontjában. Ezt jelzi az is – folytatta -, hogy összefogtak a „valódi civilekkel”, és a város megbecsült polgárai közül választották ki jelöltjeiket.
Reményét fejezte ki, hogy minél több pécsi tölti ki a kérdőívet hovatartozástól függetlenül, és így minél több pécsivel köthet szövetséget.
A válaszok alapján készül el a pécsiek közös programja „azért, hogy Pécs bajnok legyen, a pécsiek győztesek! Mert ez a legfőbb célom!” – mondta Vári.


Megosztom

Hozzászolások