Nézem a netet és vonaton szállítják a COVID 19-et? (Nem)

Joe Enteriőr

Hihetetlen dolgokra derül fény, miközben a netet nézem. Igazi konteo-s elméleteket lehet gyártani belőlük. Megannyi kép, melyek  még köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, de mindenesetre igazi kuriózumok.

Néhányat megosztok. De! Felhívom a tisztelt utazóközönség figyelmét! Ezek csak fotók! A valósághoz semmi közük.

Belépett a képbe egy könyv is melyet Dean Koontz írt a  Sötétség szeme címmel. 1991-ben adtak ki és szó esik benne egy bizonyos Wuhan-400-ról is.

Az említett könyv egy durva biológiai fegyverről szól, amit Vuhanban fejlesztettek ki kínai tudósok, és a Wuhan-400 nevet kapta. Pesze ez nem igaz, mert a szerző az eredeti 1981-ben kiadott könyvben szereplő néhány mozzanatot átírt. Az eredetiben az ellenség akkor még Szovjetunió volt, a gyilkos fegyver neve pedig Gorki-400-ként szerepelt.

Azért annyi összefüggés van, hogy a kínai Vuhan városában 1956-ban jött létre egy virológiai intézet (Vuhani Virológiai Intézet ) , mely sok szerző fantáziáját megmozgatta.
A Coronavirust szállító vonat fotója, 3 millió feletti számban jelent meg a Google képkeresőjében ahol az látható, hogy két tartálykocsi felirata is erre utal. Mentsd le a fotót és dobd fel a Google képkeresőjébe. Nincs olyan nyelv a világon, amin ne találnál rá találatot. Szép munka.

Koronavírus a rómaiaknál? Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre és én rámásztam a kérdésre.

Coronavirus ugyanis egy ember, azon belül egy csaló szekérversenyző. A rómaiak ugyanis – propaganda okokból – el akarják terelni a figyelmet az úthálózat pocsék állapotáról – az egész félszigetet átszelő szekérversenyt hirdetnek, ezen indul a bundázó  Coronavirus.

A Facebook bejegyzés viszi a pálmát. Hogy miként forgatták vissza a Facebook időkerekét és írták át a dátumot, még vizsgálják a „szakértők”

 

 

Hozzászolások