Tableteket adományoztak a katonák Kaposváron

Az MH 64. Boconádi Logisztikai Ezred által szervezett Deseda (fél)maraton jótékonysági versenyen összegyűlt összegből hasznos eszközöket vásároltak idén a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ részére – írja a kaposvarmost.hu

Az adományozó eseményt csütörtök délután tartották meg a központ épületében, Gavlik Péter ezredes, az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred parancsnoka elmondta, hetedik alkalommal rendezték meg a MH 64. Deseda Félmaratont, amin több mint 800-an vettek részt. 

Benczéné Csorba Margit, a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ főigazgató úgy fogalmazott, hogy az iskola tanulói is ott voltak az adománygyűjtő versenyen, némelyikük futott is, ezzel szerették volna kifejezni a szeretetüket a jótékonykodók felé. Mint mondta, az adomány nagy segítség az intézményük számára, amit hálásan köszönnek a logisztikai ezrednek és mindenkinek, aki részt vett a (fél)maratonon. Hozzátette, a tableteket kisebb csoportok kapják meg az intézményen belül, így mindenféle területen használni tudják.

Címlapfotó: Benke Róbert

Hozzászolások