Megfúrták a tankot, aztán megfújták belőle az üzemanyagot

Megosztom

Várpalota – A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 20 éves székesfehérvári és egy 19 éves mezőszentgyörgyi férfit.

Az eljárás adatai szerint 2020. január 13-án több veszprémi gépkocsi-tulajdonos tett feljelentést a rendőrségre, hogy előző éjszaka közterületen parkoló járműveik üzemanyagtartályait ismeretlen tettesek megfúrták, és az azokból kifolyó üzemanyagot ellopták. A tolvajok továbbá egy autó visszapillantó tükrét is letörték, melyet magukkal vittek. Pár nappal később hasonló módszerrel elkövetett üzemanyaglopásokról tettek feljelentést várpalotai lakosok is.

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett tetteseket, egy 20 éves székesfehérvári és egy 19 éves mezőszentgyörgyi férfit. Utóbbit 2020. január 22-én otthonában, míg társát Mezőszentgyörgy belterületén fogták el 2020. január 29-én. A veszprémi nyomozók mindkét férfit kihallgatták gyanúsítottként, ellenük tízrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – írja a police.hu

 


Megosztom

Hozzászolások