Koronavírus gyanú Ecséden

Arold Péter Hírek Heves megye

Egy ecsédi (Heves megye) lakós jelentkezett önként vizsgálatra, mert fertőzött területen járt. Láz és köhögési tünetei vannak.

Eddig szerencsére a családapa gyermekei tünetmentesek. Ezt maga az édesanya jelezte a település Facebook csoportjában. A férfi Olaszországból tért haza. Egy szállítmányozási cég alkalmazottja volt. Semmilyen tünete nem volt mikor hazaért, de néhány nap múlva jelentkeztek a tünetek. A település közösségi csoportjában így számol be a felesége az esetről.

Tisztelt Lakosság! Valóban elvittek egy embert a Kossuth utcából mégpedig a páromat! 3 gyerek édesapja! Önként jelentkezett mert a fertőzött területen járt és vannak tünetei. Láz és köhögés. Mi a fiukkal tünetmentesek vagyunk. DE még nem tudni fertőzött e! Vettek mintát ma reggel és egy csomószor vért tőle és elküldték kivizsgálásra. Kb 2 nap az eredmény AMINT TUDOK VALAMIT TÁJÉKOZTATOM A LAKOSSÁGOT. Tisztelettel egy 3 gyerekes aggódó anya.

A település közösségének nagy része  azonnal felajánlotta  a segítséget és a közösségi oldalon támogatásukról biztosították a két gyermeket és édesanyjukat is.

Információink szerint a két gyermek járt közös helyiségekbe, de az önkormányzat még nem rendelt el “megszorító” intézkedéseket és az óvoda sem került még fertőtlenítésre. Néhány napon belül további információkkal jelentkezünk.

 

Érdekel minket az ön véleménye

Comments are closed.