Elfogták az elkövetőt

Szombat délután elfogták a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát előző este betörő férfit – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-t.

    Feuerwerker Béla azt közölte, a rongálással gyanúsított 47 éves békéscsabai férfi a kihallgatásán elismerte, hogy ő törte be az ablakot.
    Az MTI információi szerint a férfi erősen ittas volt a bűncselekmény elkövetésekor.

Előzmények

Péntek este betörték a Fidesz-iroda kirakatát egy üveggel Békéscsabán. Feuerwerker Béla közölte: a rendőrségre szombat reggel érkezett a bejelentés, amelynek nyomán rongálás miatt büntetőeljárás indult. Herczeg Tamás (Fidesz), Békés megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője és -jelöltje az MTI-nek elmondta: Békéscsabán, a főtér közelében, a belvárosban, térfigyelő kamerákkal gazdagon felszerelt környezetben van a Fidesz-iroda.

“A választás a demokrácia ünnepe. Demokrataként nem kérhetek mást, mint azt, hogy mindannyian tartózkodjunk mindenféle erőszakos cselekménytől”

– hangsúlyozta.

Érdekel minket az ön véleménye

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments