Fidelitas marihuana Hódmezővásárhely

Azt mondják, a Fidelitas embere ért a nővényekhez, hiszen termeli is

A házaspár 69 éves férfi tagja 2021 július elején került a rendőrök látókörébe, hogy ingatlanján, nagy mennyiségben marihuanát termeszt – írja a police.hu

A. Péter

A nyomozók az elvégzett adatgyűjtések eredményeként megállapították, hogy a kábítószer termesztésében szintén 69 éves felesége is segítséget nyújtott, továbbá azonosították az időskorú férfi 27 éves társát is.

A rendőrök 2021. július 8-án a kora délutáni órákban tartottak szemlét a kérdéses ingatlanban, amely során megtalálták a nemesített növényeket, továbbá a részben leszüretelt és kiadagolt kábítószert, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket.      

 A feltételezett elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. 

 A telex.hu szerint az egyik “feltételezett” illető F. J. a hódmezővásárhelyi Fidelitas alelnöke. Most a hódmezővásárhelyi Hódpress által idézett Vásáhelyi Televíziónak a város polgármestere, Márki Zay Péter megerősítette, hogy valóban a helyi Fidelitas oszlopos tagjáról van szó.

Erre mondjuk, hogy Rock’and Roll érzés. Nyilván mi emberek emberek vagyunk ezért megkísért az ördög, de vannak emberek, akik maguk az ördögök. És tudjuk a Fidelitas ért a növényekhez, hiszen ezt be is bizonyította, mikor Budapesten kaszára mentek a méhlegelő ellen.


A gyanúsítottakkal szemben a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán termesztéssel, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


    Érdekel minket az ön véleménye

    Leave a Comment

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

    *

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .