ételkiszállítás Kecskemét

Hirdetés – Minőségi ételkiszállítás KecskemétÉtelkiszállítás Kecskemét

A Met Teller Gastro konyha Kecskemét város, Vacsi köz városrészében található. A konyhát a mai elvárásoknak és saját szakmai igényemnek megfelelően alakítottuk ki. Több mint húsz évig dolgoztam Kalocsán az érseki városban.
A „vidék” és a faluk közelsége ismertetett meg az igazi magyar konyha ételeivel, azok páratlan ízvilágával. Szakácsként nem szégyelltem tanulni a környékbeli idősektől, a jól főző háziasszonyoktól. Ennek is köszönhető, hogy vendégek tízezrei távoztak elégedetten a térség elismert csárdájából, ahol tevékenykedtem. Több országban dolgoztam, így megismertem ezen nemzetek konyháit. Rá kellett jönnöm, hogy egy dologban minden konyha közös! Abban, hogy valami finomat létrehozni csak jó és friss nyersanyagból, alázattal és élvezettel lehet! Az ízek, az ételek elkészítésének, megalkotásának szeretete az, ami létrehozta ezt a vállalkozást.

Célunk: Ezt a szemléletet követve, az ételeink által minőséget teremteni az étel kiszállításban! A legnagyobb körültekintés mellett végezzük munkánkat, hogy Ön és Családja biztonságosan rendelhessen!
A járvány ideje alatt csak dobozban szállítunk ki!

Napi menü

Hozzászolások