Lehet, hogy nem is egy létező személy az ördög ügyvédje!

Gondolkodó ember

Egymástól független információk alapján feltételezhető, hogy nem létezik az ördög ügyvédje, a blog mögött egy alvilági személy rejtőzhet.

A 444.hu írt arról, hogy egymástól független újságírói információk szerin elképzelhető, hogy a Borkai-botrány kirobbantója mögött nem egy állítólagos ügyvéd áll. A cikk szerint mind a kormány, mind az ellenzék tudott arról, hogy valami készül. Az index is,   egymástól független forrásra hivatkozva írja hogy egy Borkaiékkal kapcsolatban álló, és a munkáik miatt tao-pénzeket igénylő körben például már tavaly híre ment, hogy Rákosfalvyról és Borkairól „nagyon komoly információkat” árulnak pénzért.

A felvételeket többeknek felajánlották megvételre és elképzelhető, hogy azt valaki, vagy valakik meg is vásárolták. A portál úgy tudja, hogy a videó felvételeket készítő személy egy nő lehet a mögötte megszellőztetett tartalmat kitalált személy publikálja. Közben a a blog ötödik részében korrupcióval megvádolt személyek nem reagálnak a megkeresésekre, egyedül Neumann Zoltán, a Kultúrmérnök Kft. vezetője a 444.hu – nak szólalt meg, de azt mondta, nem nyilatkozik az ügyben. Kérdésünkre, hogy tudja-e, hogy mit ír róla a blog szerzője, azt felelte, hogy igen, de nem akart nyilatkozni. Feljelentést egyelőre nem tervez, mint mondta, úgy tudja, azt megtették már mások.

Megkérdezték Novák Katalin családügyi államtitkárt is, de mint a portál idézi:

ez egy szerencsétlen, rossz dolog, és sajnálja, hogy ez történt, Borkai nem viselkedett példaértékűen, de ez alapvetően az ő és a családja személyes ügye. Szerinte ebből nem kell annak következnie, hogy a Fidesz a soraiból kizárja ezt az embert.

„Nagyon keveset tudunk egymás magánéletéről, és ez rendben is van”

– mondta.

Summa summarum, Borkai marad jelölt.


Itt az ideje megosztani

Hozzászolások