Semmi új, amire ugrani lehetne. Borkai utazásai

Megosztom

Gondolkodó ember

Nem jött elő fenemód veszélyes témával a már nem tudjuk ügyvédje volt e-vagy sem titkos kiszivárogtató. Borkai Zsolt Maldív szigeteki utazásairól írt legutóbb.

Borkai nem csak egyszer volt búvárkodni a Maldív-szigeteken. Minden év december 27-én három hétre a Maldív-szigetekre utazik az üzlettársaival és feleségével – tudjátok, a család az első. Onnét aztán január közepén érkeznek vissza, hogy a győri Médiabálon már ott tudjanak lenni, ami az egyik legfontosabb társasági esemény a városban. Értjük mi a viccet: Médiabál, egy olyan városban, ahol lényegében nincs szabad, tőle független média. Volt is belőle botrány, amikor egyszer lekésték a csatlakozást, és így a bált is.

Borkai felesége az elmúlt évekig tanárként dolgozott az egyik győri iskolában, és szabadságon is volt mindig január elején.

Persze megemlítette, hogy diplomata útlevelét kihasználva utazgatott bőröndnyi pénzel. Ígérte, a következő cikke keménye lesz. Továbbra is fenntartom a véleményem. Az ügy kifújt. Nagy beismerésekre, még keményebb fotókra nem számítsunk. Ha csak….


Megosztom

Hozzászolások