A rendőrség a Dunakeszi lakosság segítségét is kéri

Megosztom

A dunakeszi nyomozók segítséget kérnek egy lopás felderítéséhez.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a 13120/1641/2022. bűnügyi számon nyomozást folytat egyelőre ismeretlen tettes ellen lopás bűntettének gyanúja miatt.

Az elkövető 2022. december 13-án 4 óra 20 perc körül – a sorompót megrongálva – bejutott egy gödi telephelyre majd eltulajdonított egy ott álló, WEX-168 forgalmi rendszámú utánfutót, amelyen egy Linddana típusú, 8,5 milliós ágdaráló volt rögzítve.
A bűncselekményt a képen látható teherautóval követték el. Rendszámáról, típusáról nincs adat, a rendőrök többek között a felvétel alapján igyekeznek azonosítani a járművet és a tettest.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható tehergépkocsit felismeri, azzal, vagy az ellopott ágdarálóval kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.


Megosztom

Hozzászolások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .