A CRAZY5K idén bevezette az új versenyszámát a CRAZY5K Sprintet

Megosztom

A CRAZY5K idén bevezette az új versenyszámát a CRAZY5K Sprintet, melyen egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadálypályát két kilóméteres futást követ. A kis távok szerelmesei sem maradnak ki a felejthetetlen élményt nyújtó szórakozásból!

Az egyesület célja, hogy minél több embert a mozgásra motiváljon és ne kötelező sportként gondoljunk rá, hanem felhőtlen szórakozásként. Magyarországon először van lehetőség ilyen hosszú óriás felfújható akadálypályán végig menni, amit mindenkinek ki kell próbálnia, mert óriási élmény! A felfújható akadályok legyőzése közben mindenki újra gyereknek érezheti magát és gondtalanul szabadon ugrálhat, mászhat, csúszhat és felejthetetlen pillanatokat tölthet együtt a barátaival, családjával vagy kollégáival. A CRAZY5K Sprintet akár sétálva is nyugodtan teljesítheti az, aki nem szeretne futni. Az esemény egy közös aerobicos bemelegítéssel kezdődik, hogy mindenki biztonságosan tudja teljesíteni a távot.

Tavasszal már volt három eseményük és idén ősszel még öt városban szervez Sprint eseményt az egyesület: Debrecenben (09.07) , Nyíregyházán (09.14), Miskolcon (09.29), Budapesten (10.05) és Szolnokon (10.12). A 200 méteres pálya 19 különböző óriás felfújható akadályból áll. Az akadálypályán van több csúszda, falmászás és egy 8 méteres alagút is és ezeken felül még sok más izgalmas akadály várja résztvevőket. Az akadályon négyesével indítják az résztvevőket, így mindenkinek esélye van kiélvezni a pályát az elejétől a végéig mivel nincs sorban állás az akadályoknál és mindenki kényelmesen elfér. Ez arra lehetőséget nyújt, hogy aki szeretne a barátaival versenyezni ők indulhatnak egy rajtban és így maguk között tudnak vetélkedni.

A célban minden befutó egy egyedi színes mintás érmet kap és egy kellemes frissítőt. Aki szeretne a helyszínen tud venni a Crazy Shop-ban CRAZY5K-s pólót és tornazsákot, hogy minél több emlékkel térjen haza a versenyről. A Sprint esemény tökéletes csapatépítőnek, de egy kellemes szombat délutáni családos programnak is. A szeverzők sok szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Biztonsági okokból a résztvevőnek az adott évben be kell töltenie a 6. élet évét és el kell érnie a 120 cm magasságot. A 9. élet évüket be nem töltött fiatalok csak szülői kísérettel futhatnak végig a pályán. Nem véletlen, hogy sokan visszatérnek új helyszíneken, hogy újra és újra lefussák a távot és végigmenjenek a egyedi felfújható akadálypályán! Ha egy programra mész el idén ősszel, ezt ne hagyd ki semmiképp!

https://www.facebook.com/events/349427599060906/

A honlapunk: https://www.crazy5k-sprint.com/


Megosztom

Hozzászolások